allnat rouge souplesse

ALLNAT ROUGE. SOUPLESSE. Produktnummer. 1834/18. Land. Frankreich. Ort. Süd-Frankreich. Region. Languedoc. Farbe. Rot. Alkohol. 14.5. Restzucker. 2.
93KB Größe 0 Downloads 132 Ansichten
ALLNAT ROUGE SOUPLESSE AllNatt Rouge Souplesse Marselan wordt gemaakt met de productie methode genaamd 'appassimento', vertaald betekend dit 'drogen'. De rijpe druiven drogen aan de ranken en na de oogst worden ze geperst. Zo wordt een rijk en geconcentreerd sap verkregen waarmee een zachte fruitige wijn gemaakt wordt die van nature licht zoet is. De Marselan druiven staan gepland in meerdere wijngaarden van Paul Mas en worden regelmatig gebruikt in de mooiste blends. De Franse ampelograaf Paul Truel heeft deze druif ontwikkeld. Hij woonde in Marselan, 12 km van Château Paul Mas, en heeft deze druif de naam van het dorp gegeven waarin hij is ontstaan. Deze wijn is van nature zoet, met een mooie frisheid. Aroma's van wilde bessen, kersen en specerijen gecombineerd met minerale tonen komen naar voren op het palet en worden vergezeld door verfijnde tannine. Deze wijn gaat heerlijk samen met een risotto met rode wijn en Parmigiano Reggiano, zwarte truffel en 50 jaar oude balsamico azijn en zelf pruimen tajine. Ook is het een goede partner voor blauwaderkaas zoals Stilton of Fourme d'Amber en een hemelse combinatie met desserts van donkere chocolade.

PRODUZENT Domaines Paul Mas Die Domäne Paul Mas umfasst heute mehr als 600 Hektar Rebfläche in eigenem Besitz und 1312 weitere Hektar mit Vertrags-Winzern. So kann die Domäne 40 verschiedene Traubensorten, sowohl lokale als auch internationale, anbauen. Die Domäne umfasse die verschiedensten Böden im Languedoc.

INFO Produktnummer

1834/18

Allergene Ei

Nein

Land

Frankreich

Allergene Milch

Nein

Ort

Süd-Frankreich

Enthält Sulfite

Ja

Region

Languedoc

Destilliert

Nein

Farbe

Rot

Ökologisch

Nein

Alkohol

14.5

Verschluss

Korken

Restzucker

2

Verpackungseinheit

6

GTIN Flaschencode

3760040436210

GTIN Verpackungscode

3760040436227